top of page
LOUISE

Jeg hedder Louise Syberg, og er uddannet Personlig træner, Vane- og overspisnings-coach samt kostvejleder. I mine forløb kombinerer jeg mine baggrunde og erfaringer for at hjælpe dig, med at skabe en hverdag med energi og overskud, bryde dårlige vaner og skabe nye og holdbare, så du kan nå dine mål.

AMALIE

Jeg hedder Amalie, og har en baggrund indenfor dans, personlig udvikling, udtryk, selvværd, bevidsthed, kropsro og pædagogisk tilgang til læring - værdier som skaber rammerne for min måde at undervise og lære fra mig, i mine dansetimer og i alt jeg foretager mig.

METTE

Jeg hedder Mette Rasmussen, og er uddannet inden for markedsføring og kommunikation. Jeg arbejder for Sybergs Træningsunivers og FIT TEAM STUDIO, hvor jeg hjælper med administrative- og markedsføringsopgaver. Jeg elsker at arbejde i studiet og være en del af et aktivt miljø.

LOUISE D.

Jeg hedder Louise Damsted Sørensen, og er uddannet Ergoterapeut. Jeg arbejder for Sybergs Træningsunivers og FIT TEAM STUDIO, hvor jeg hjælper med administrative- og bogføringsopgaver.

Vores Team

bottom of page