top of page

Om Louise Syberg

Jeg hedder Louise Syberg, og jeg er uddannet Personlig træner, Vane- og overspisningscoach samt kostvejleder. I mine forløb kombinerer jeg mine baggrunde og erfaringer for at hjælpe dig, med at skabe en hverdag med energi og overskud, bryde dårlige vaner og skabe nye og holdbare, så du kan nå dine mål.

Min rejse begyndte som danseinstruktør, hvor jeg tog en 2-årig danseuddannelse som 16-årig.  Efterfølgende fortsatte jeg til København for at uddanne mig som professionel danser og undervise både i Danmark og Paris fra 2009-2016. 

I 2016 færdiggjorde jeg min uddannelse som personlig træner og kostvejleder og stiftede mit eget firma, hvor jeg siden arbejdet fuldtid som træner og coach. Jeg er også uddannet Vanecoach og overspisningscoach siden 2019, som jeg dagligt anvender med mine klienter.

Desuden har jeg udviklet min egen app, Sybergs Træningsunivers, med over 1000 medlemmer.

Nu er tiden inde til at vende tilbage til det, jeg elsker mest: undervisning. Efter to børn og en periode med corona er jeg nu klar til at genoptage undervisningen i mit helt eget studie FIT TEAM STUDIO. 

Jeg glæder mig! 🥳

 

bottom of page